Terapi Mod Angst

Terapi til dig med Angst i Næstved

Angst kommer i mange afskygninger, men fællestrækket for alle typer af angst er, at det er en psykisk reaktion, som hæmmer den angstramte. Man er nødt til at arbejde med den og til sidst overvinde eller nedkæmpe angsten. Et rigtig godt værktøj til at håndtere sin angst, er professionel angstterapi hos en angstterapeut.

Når du går til angstterapi hos mig i Næstved, bliver du mødt i øjenhøjde. Jeg har specialiseret mig i angstterapi, og tilpasser dit terapiforløb til dine behov. Terapien foregår derfor i dit helt eget tempo, og jeg sørger også for, at vi i fællesskab finder et trygt og behageligt holdepunkt. Dette holdepunkt er det, som du kan vende tilbage til i angstterapien, når du har behov for det.

Når du kommer til terapi mod angst hos mig, er du tryg og i gode, kyndige hænder. Jeg har fokus på dig, og at vi sammen skaber en vedvarende, positiv forandring.

Få angstterapi i Næstved hos en uddannet traumeterapeut

I 2010 blev jeg færdiguddannet som psykoterapeut. Jeg har derudover været på adskillige kurser inden for traume/chok. Derudover har jeg også videreuddannet mig inden for blandt andet parterapi, mindfulness, udviklingstraumer og chok/traumer.

Når jeg hjælper mine klienter med terapi mod angst, gør jeg det med afsæt i min omfangsrige uddannelsesbaggrund. Angående angstterapien trækker jeg blandt andet på mine kompetencer inden for SE-terapi.

Hvad enten du lider af socialangst, enkeltfobi, agorafobi, panikangst eller generaliseret angst, kan jeg hjælpe dig. Hvis du lider af agorafobi, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig. Vi kan i så fald have nogle samtaler via telefon, hvis din agorafobi er så dominerende, så du ikke kan forlade dit hjem for at komme til angstterapi hos mig i Næstved.

Jeg har de rette uddannelser, mange års erfaring og dybdegående viden om angst til at kunne give dig den optimale terapi mod angst.

Kontakt mig i dag og lad os tage en snak om hvordan du kan arbejde med din angst gennem terapi.

Kontakt mig i dag

Har du spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om din angst? Så skal du være velkommen til at kontakte mig! Du kan kontakte mig på mail@beritterapi.dk eller på 61 26 36 93.