Terapi priser

Se mine priser på individuel terapi, parterapi og supervision i Næstved.

Terapi er til dig der ønsker forandring i dit liv

Der er mange forskellige retninger indenfor terapi og den jeg praktiserer er holistisk og tager afsæt i det hele menneske herunder tanker, følelser og sanser for at skabe en vedvarende forandring.

Terapi kan arbejde med fortidens skygger og nutidens udfordringer. Når der arbejdes med fortiden er det primære formål at lære at rumme, bearbejde eller forløse faststængt energi for at skabe bedre automatiserede handlemønstre, som medfører mere tilstedeværelse og tilfredshed generelt i livet.

I terapi er det vigtigt, at du er tryg ved den du arbejder med og jeg kan ikke skrive det nok gange; Mærk efter om du er det med det psykolog eller psykoterapeut du vælger for kemi er af afgørende betydning for udfaldet af terapien.

Min fornemmeste opgave som psykoterapeut er at møde og forstå dig ud fra din forståelsesramme og præmisser og jeg vil altid være lydhør overfor dine ønsker og oplevelser.

Terapi i Næstved v. godkendt psykoterapeut MPF, Beritt Bie Lillethorup.

Terapi priser individuel terapi, parterapi og supervision

  • Individuel terapi á 60 minutter DKK 900

    (Akuttid i weekender & hverdage + 200 kr.)

  • Individuel terapi á 90 minutter DKK 1.250
  • Parterapi á 90 minutter DKK 1.500

    incl. moms

  • Terapi, coahing, Supervision til virksomheder DKK 1.500

    Varighed á 60 minutter. Incl moms.

Afbud

Du kan naturligvis melde afbud til en aftalt session men for at undgå, at du skal betale for terapien og for at sikre, at en anden klient kan få tilbudt tiden i stedet så skal afbud ske dagen før en aftalt session senest kl. 18.

Afbud skal ske på SMS til tlf. 61 26 36 93 og du vil modtage en kvittering for afbuddet hurtigst muligt derefter.

Betaling

Kan ske kontant eller via mobilpay efter endt session. Virksomheder får tilsendt en faktura.

Du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid eller bare få en snak for at fornemme om det jeg kan tilbyde er noget for dig.

Har du brug for en psykoterapeut i Næstved?

Hvis du føler at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte din situation, ønsker og behov.