Klientudtalelser

Læs udtalelser fra mine klienter.

“Tak fordi du fik mig til at mærke et lyspunkt indeni mig selv, da det ellers føltes aller værst. Tak for værktøjerne. Jeg glæder mig til at blive eksperten i mit eget liv. Og turde mærke verdenen noget mere. Jeg håber, at jeg kan vende tilbage til dig, hvis jeg skulle miste følelsen af mig selv igen”

– Kvinde 27 år 

“Jeg har fået mere ud af 1 terapi hos Beritt end jeg har fået af 15 terapier hos den psykolog jeg gik hos”

– Mand, 36 år

“Beritt giver mig en fornyet tro på, at mine egne tanker og følelser er vigtigere end hvad andre synes om de tanker og følelser. Det er altid befriende at gå fra en session, og det giver mig masser af energi at vide, at Beritt igen er klar til at lytte og være en ligeværdig medspiller ved næste session”

– Mand, 32 år

“Det er netop den tryghed du har givet mig i vores sessioner, der gør at jeg ikke var bange for at dele denne oplevelse og andre sårbarer punkter i mit liv, og som har hjulpet mig med at udvikle mig. Jeg har gået til mange psykologer og psykiatere og aldrig følt mig tryg, fordi der var en stor distance mellem mig og dem. Og det var lige præcis adskillelsen i “mig” og “dem”, der gjorde at jeg aldrig turde dele noget med dem og derfor ikke kom nogen vegne. Så tusind tak for dit nærvær!”

– Kvinde, 21 år 

“Blandt meget virkede det godt når jeg i min talestrøm troede, at jeg kunne styre samtale, men blev gennemskuet og stoppet og ført tilbage til en opdagelse Beritt havde omkring mig og så borede vi ned der – tak Beritt – du er fantastisk til dit job – selvom det er via telefon og uden at se mit kropssprog. Jeg har fået så meget accept af mig og er blevet anerkendt for det jeg står for – jeg er begyndt at tro på det og tro på mig. Det er fedt at stå nogenlunde godt fast igen”

– Kvinde, 46 år

“Jeg har følt mig anderledes siden jeg var barn. Jeg har prøvet mange terapiformer og selvudviklingskurser, af nysgerrighed – og med den tanke, at lave om på mig selv. “Jeg var jo ikke god nok!” tænkte jeg. Efter mødet med Beritt er min søgen efter sandheden ikke mere relevant. Jeg behøver ikke at gå andre steder. Ved hjælp af Beritts nærvær og opmærksomhed får jeg mod til at stå ved mig selv og være glad for det”

– Kvinde, 52 år

“Mit forløb hos Beritt har givet mig mod på livet igen. Udfordringerne bliver nu taget med positiv energi. Igennem god vejledning og meget refleksion er jeg kommet ud med et roligere sind og overskud i hverdagen. Nu går jeg trygt ud i livet velvidende, at jeg altid har Beritt i baghånden”

– Kvinde, 24 år 

“Ro indeni. Det er kort fortalt, hvad terapien giver mig. Uanset hvor kaotisk livet synes at være, og hvor ulykkelig jeg kan være, går jeg altid fra Beritt, fortrøstningsfuld og mere bevidst om hvem jeg er og hvad jeg vil. Hun samler mig som menneske, og lærer mig at give plads til de forskellige, og til tider modstridende dele i mig”

– Kvinde, 22 år

“At bliver fastholdt i, at det her handler om mig selv og den lille pige inde i mig. At jeg hele tiden må huske på de små øvelser jeg har fået som kan ”rasle” mit system på plads igen. At jeg er god nok, faktisk meget god, endda helt fantastisk og skal huske at være GREAT over for mig selv… hele tiden. At jeg skal mærke, hvad der sker i kroppen og huske at lytte til det – ikke ignorere det”

– Kvinde, 52 år

“Mine timer hos dig har gjort en stor forskel for mig, og det er jeg så taknemmelig for :-)”

– Kvinde i 40´erne

Har du brug for en psykoterapeut i Næstved?

Hvis du føler at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte din situation, ønsker og behov.