Mit CV

Læs mere om mig og min uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund.

Uddannelser

Jeg er certificeret psykoterapeut med en 4-årig uddannelse i gestaltterapi og medlem af Dansk Psykoterapeutforening med efteruddannelse og specialisering i chok/traume udd.

CV

Min udviklingsproces som psykoterapeut

Jeg forundres gang på gang over, hvor smukke vi mennesker er når vi tør at vise os selv. Mine erfaringer har vist mig gang på gang, at når vi tør at åbne op for vores autentiske selv så skaber vi adgang til et liv med et større potentiale, mere glæde, rummelighed og kærlighed til os selv og omverden omkring os med større fleksibilitet.

For at kunne støtte mennesker i deres udvikling har jeg selv gennemgået en lang udviklingsproces i eget terapiforløb, træningsforløb som terapeut samt supervisionsforløb over en lang årrække.

Jeg har arbejdet med mennesker med mange forskellige udfordringer med alt fra misbrug (Herberg), prostitution (Reden) og sindslidelser til psykosociale og almene menneskelige udfordringer såsom livskriser, udviklingstraumer og akut opstået traumer, lavt selvværd, problemer med at sætte grænser, angst, stress, og depressive tendenser mm. Jeg har både arbejdet med toppen og bunden i vores samfund og. har fundet en stor forskellighed og samtidig mange ligheder os mennesker imellem. En ting vi alle søger er at høre til og være en del af en større sammenhæng og fordi det er et grundlæggende ønske hos os alle så bliver det også så sårbart når der er udfordringer i den forbindelse.

Jeg modtager løbende supervision, hvor jeg videreudvikler mine evner som terapeut ved sparring med kollegaer. Jeg har stor respekt for faget og for de mennesker der beslutter sig for at komme hos mig og skabe bedre omstændigheder for sig selv. Jeg har selv været igennem en stor proces på uddannelse til at blive psykoterapeut som grundlæggende forandrede min måde at være i livet på til det bedre.

Har du brug for en psykoterapeut i Næstved?

Hvis du føler at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte din situation, ønsker og behov.