Parterapi i Næstved

Læs mere om parterapi i Næstved ved uddannet parterapeut Beritt Bie Lillethorup

Parterapeut i Næstved

Favn jeres kærlighed mens den stadig lever

Her kan I få klarhed i og omkring jeres parforhold
Har du fundet noget værdifuldt med et andet menneske som du ønsker at bevare så kan parterapi i starten af et parforhold være en god ide for at skabe de bedste forhold for jeres kærlighed. Parterapi kan være en god ide som forebyggende for at få det som virker til at vokse og favne det som kan skabe udfordringer i forhold til jeres forskellighed tidligt i jeres relation. Parterapi hos en udd. parterapeut kan også bruges behandlende når konflikterne er opstået mhp. at skabe klarhed i det, som sker med større forståelse for hinandens forskellighed – men hvorfor vente til det er gået galt?

I mange parforhold er der mangel på indlevelse, forståelse og accept af hinanden, hvilke er vigtige egenskaber, hvis man ønsker et kærligt og lidenskabeligt forhold. I parterapi kan I med en indsats fra jer begge finde frem til kærligheden og respekten for hinanden. Det kan I ved bl.a at få kendskab til hinandens ønsker og behov, viden om, hvordan I påvirker og påvirkes af hinanden samt indblik i måden I er sammen på. Jeg vil som jeres parterapeut sænke tempoet og spejle jer og giver jer tid til at lytte til, se og mærke din partner som I lærer bedre at forstå ham/hende ud fra deres oplevelser.

Med et større indblik i og forståelse for jeres oplevelser hver især kan I blive i bedre stand til at møde jer selv og den anden. Rummet for mudderkastning og tolkninger omkring den anden mindskes og en ægte kontakt kan opstå med en nysgerrig og respektfuld tilgang til den anden med accept af jeres forskellighed.

Der kan være mange grunde til at opsøge en parterapeut. Måske ønsker I at:

  • Få det dejlige I har sammen til at vare ved
  • Give kærligheden ny energi og leve i ro og balance i stedet for at leve i frustration, vrede, sorg og følelsen af afmagt
  • Respektere hinanden selvom I er uenige i stedet for at skændes til den lyse morgen
  • Opdage jeres uhensigtsmæssige vaner og mønstre i stedet for at lukke øjnene for jeres ansvar hver især
  • Acceptere og elske hinanden som dem I er hver især i stedet for at ville ændre på hinanden
  • Samarbejde på en respektfuld måde i stedet for at være i konstant krig om små og ligegyldige ting
  • Opdage og nyde det menneske du i sin tid valgte at være sammen med og blev forelsket i frem for ikke at tage ansvar for dit valg
  • Elske hinanden i stedet for at skilles

I parterapi hos mig arbejdes der med det I finder relevant at bringe frem. Som jeres parterapeut er jeg nysgerrig på jer og det, der sker i rummet mens det sker og jeg spejler og konfronterer jer både på jeres verbale og nonverbale udtryk. På den måde kan I blive bevidste om måden I kommunikerer på og på hvilken indflydelse det har på jer hver især og jeres forhold.

Vent ikke med at gå i parterapi til det er for sent – nye og givende sider af jeres kærlighed kan opdages. Parterapi kan vare alt fra et par gange til 10 gange men min erfaring siger mig, at jo tidligere I kommer i terapi jo mindre er der at arbejde med og nu færre sessioner er der brug for.

Læs eller lyt til mit blogindlæg Parforholdets svære væsen.

Udtalelse fra nogle af de par, der har været i parterapi hos mig:
Har du brug for en psykoterapeut i Næstved?

Har du spørgsmål til parterapi i Næstved, er du velkommen til at kontakte mig og så vil jeg svare så godt jeg kan og du kan spore dig ind på om jeg er den rette psykoterapeut for dig og du kan føle dig tryg ved mig. Der er afgørende at du kan det for at få det bedste ud af terapien.